Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، سردار علی مقواساز معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خصوص بازسازی واقعه غدیر خم و حضور مردم در " مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر" گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در کشورمان داریم، این رویداد‌ها و ایام الله است. مناسبات ملی و مذهبی ما یکی از نماد‌های قدرت جریان مذهبی و انقلاب دینی ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همیشه در این ایام الله اتفاقات بزرگی می‌افتد، ادامه داد: به عنوان مثال بیست و دوم بهمن هر سال پرشورتر از قبل برگزار می‌شود. در حالی که به جلوتر می‌رویم اگر نگاه جدی‌تری داشته باشیم، متوجه حضور گسترده جوانان و نوجوانان می‌شویم، به عنوان مثال در مراسم عرفات امسال موج گسترده‌ای از دهه نودی‌ها و دهه هشتادی‌ها حضور داشتند.

سردار مقواساز مطرح کرد: رویداد‌هایی در کشور ما رخ می‌دهند که هر سال هم ادامه دارند اما، این رویداد‌ها اتفاقی نیستند و هیچوقت سیر این رویداد‌ها رو به پایین نبوده است.

معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین گفت: این مناسبات هرچه که رو به جلو می‌روند، قوی‌تر می‌شوند و این نشان دهنده شکل گیری روحیه دینداری، روحیه انقلابی گری گروه های مذهبی و همبستگی امت واحده اسلامی است.

وی با بیان اینکه برخی از ایام الله در اقصی نقاط دنیا در حال برگزاری هستند، گفت: برخی از ایام الله مثل محرم در آمریکا و اروپا نیز برگزار می‌شوند و این یک روحیه انقلابی است که نشان می‌دهد سمت و سوی دل‌ها به سمت خدا است و هر چه به جلو می‌رویم دل‌های مردم به سمت خدا در حال حرکت است.

سردار مقوا ساز یادآور شد: جریان باور به خدا و ایستادگی با ولی امر، ولی قطع نمی‌شود و یکی از مهمترین مظاهری که دوباره امسال تجسم پیدا کرد، غدیر بود. عید غدیر امسال در اقصی نقاط کشور و حتی روستا‌ها جشن وسیعی برگزار شد و بازسازی واقعه غدیر در ۱۴۵نقطه هم توسط بسیج  انجام شد. در عید غدیر امسال، همه هیئت‌های مذهبی، مردم، مساجد و حسینیه‌ها آمدند تا دهه امامت و ولایت را جشن بگیرند.

معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضفین گفت: در نقاط دوردست و روستا‌ها نیز جشن غدیر برگزار شد و اگر راهپیمایی ۱۰ کیلومتری غدیری در تهران با این جمعیت و نگاه به ملت شکل می‌گیرد، این جرقه‌ای است که از همان روستا‌ها شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امروز غدیر بسیار بیشتر، عظیم‌تر و پرحجم‌تر اتفاق افتاد، اذعان داشت: این نشان می‌دهد که دل‌های همه مردم ما به سمت ولی امر و خدا است.

مقواساز اضافه کرد: هر آنچه که کارهایمان را مردمی‌تر کنیم و طوری آن‌ها را انجام بدهیم که مردم را دخیل کنیم، نتایج بهتری مثل نتایج حماسه‌های دفاع مقدس می‌گیریم.

معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: آفرین و درود خدا بر دل‌های پاک مردم ما که قدم به خیابان ولیعصر گذاشتند و به عشق حضرت ولیعصر (عج) با ذکر یا علی و برای رسیدن به تحقق جامعه اسلامی گام برداشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جشن غدیر مهمونی ۱۰ کیلومتری خبرگزاری بسیج معاون فرهنگی سازمان بسیج رویداد ها ایام الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • برگزاری دادگاه‌های علنی بر خط در دادگستری استان کرمانشاه
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟